Facebook Autostyl Janko

právě v prodeji

Nová škoda octavia Facelift







Škoda Octavia II Facelift


Nová Roomster






Škoda Roomster


Nová Fabia






Škoda Fabia


Nová škoda octavia






Škoda Octavia II

novinky

Prahy

(Škoda Octavia II)

Auto tuning: Prahy
číslo: 01 128.92



materiál: ABS
povrch: hladký
jednotka: par
cena: 2490.00 Kč
montážní návod: stáhnout
Tuning prahů auto Škoda Octavia II navazuje svým designem na přední spoiler 01 127.01 nebo 01 127.02

Zodpovězené dotazy k tomuto produktu

lemy k prahum
10.12.2019

DOTAZ: Dobrý den, Jdou k těmto prahům instalovat vaše lemy blatníků? Nebo lemy se musí u prahů uřezat, či nenalepit malý díl přes prahy ? Díky.

ODPOVĚĎ: Dobrý den, přední lemy jdou lepit bez spodního prahového dílu a zadní lem se musí seříznout a do pasovat. Janková P.

Info objednavka
26.02.2018

DOTAZ: Dobry den.Chcem sa opytat ci posielate vase produkty aj na slovensko.Ak ano tak by som potreboval spolujazdcov zadny prah (pretoze sa mi znicil) cislo 01 128.92 .S pozdravom Jozef.

ODPOVĚĎ: Dobrý den, přepravné na Slovensko činí Kč 250,00. S pozdravem Janková P.

Octavia II Combi rok 11/2004
13.02.2017

DOTAZ: Dobrý den, prosím vás bude mi prahy pasovat na moje auto? V jaké barvě se dodávají? Po nalepení drží fakt pevně? Děkuji za odpověď, s pozdravem Kraus.

ODPOVĚĎ: Dobrý den, tyto prahy jsou na Octavii II. Dodávají se v černém hladkém povrchu, připraveno pro lakovaní, materiál ABS. Lakování neprovádíme. Montují se na oboustranné lepicí pásky + lepidlo. Pokud se dodrží postup při montáži, není problém.

Prahy na Oct. IIcombi
11.08.2014

DOTAZ: Dobrý den, líbí se mi tyto kryty prahů. Zajímalo by mne, zda pasují i na karosářskou verzi combi, jakým způsobem se montují, a za se dají namontovat samostatně i bez předního spojleru 01 127.01. Dale bych potřeboval vědět, za se daří kombinovat s Vámi nabízenými lemy blatníků. Děkuji

ODPOVĚĎ: Dobrý den, prahy pasují i na verzi combi, lepí se na oboustrannou lepicí pasku od 3M + lepidlo, vše je součástí výrobku. Pokud chcete kombinovat s lemama, přední malý díl lemů se nelepí a zadní díl se musí dopasovat. Není to nic složitého. Přední spoiler 01 12792 se nemusí montovat. Pokud budete mít ještě nějaký dotaz, napište. s pozdravem Janková P.

Dotaz,prosba
20.08.2012

DOTAZ: Dobrý den,mám od Vás přední i zadní spoiler a tyto prahy. V sobotu se mě podařilo přední levý práh rozbít.Dal by se objednat jen tento jeden díl na opravu? Už v minulosti jsem doobjednával k přednímu spoileru jen středový díl. Děkuji Heřmánek

ODPOVĚĎ: Dobrý den, samozřejmě si můžete poškozený práh doobjednat. Prosím o zaslání dodací adresy. Cena 1/4 ceny prahů + Kč 130,00 přepravné PPL. S pozdravem Janková P.

Dotaz na povrchovou úpravu
18.06.2012

DOTAZ: Dobrý den Rád bych se optal na povrchovou úpravu těchto prahů,zda se dělají jen hladké v přípravě pro lak,nebo jeli možný povrch jako u difuzoru zadního nárazníku číslo 01 129.01. Děkuji za odpověď Škrabálek

ODPOVĚĎ: Dobrý den, tyto prahy se vyrábějí pouze v hladkém provedení. S pozdravem Janková P.

01.08.2007

DOTAZ: Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda jdou tyto prahy i na Octavii combi?Děkuji J.Novotný

ODPOVĚĎ: Dobrý den, ano tyto prahy pasují, nezáleží zda je to combi nebo krátká. S pozdravem Janková P.

Copyright 2000-2024 AutoStyl Janko | designed and programmed by InternetWebdesign
Partneři: Antiradary | Autoservis a pneuservis Liberec | Motorkáři, srdcem i rozumem | Pneumatiky | Autopůjčovna | zvedák na auto
[CNW:Counter]